INSCHRIJVEN

BEZOCHT JIJ KROKUSFESTIVAL AL ALS PROFESSIONAL?

Dan hoef je je niet opnieuw in te schrijven, wij nemen contact met je op en bezorgen je een unieke code* waarmee je tickets kan kopen aan een professioneel tarief.

IS DIT JE EERSTE BEZOEK AAN KROKUSFESTIVAL ALS PROFESSIONAL?

Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen in de nabije toekomst contact met je op. Je zal ook een unieke code* ontvangen waarmee je tickets kan kopen aan een professioneel tarief. 

*deze unieke code staat op naam en is geldig voor één ticket per voorstelling. 

Professioneel programma

JE BEZOEK

FESTIVALCENTRUM

Het festivalcentrum bevindt zich in CCHA / cultuurcentrum Hasselt, Kunstlaan 5. Daar kan je terecht van woe 07 tot en met do 15 feb voor alle info. Naast deze infobalie is de kaartverkoop CCHA waar je (extra) kaarten kan kopen.

LUNCH & DINER

Voor lunch (11.30 - 13.30 u) en diner (18 - 20 u) kan je in 't Theatercafé terecht. Vergeet je voucher en badge niet mee te nemen.

Wil je liever buiten het artiestenrestaurant lunchen of dineren? Er zijn tal van restaurants in Hasselt, naar ieders smaak en voorkeur: zoek even op www.visithasselt.be

ACCOMODATIE

Wens je te verblijven in Hasselt? Goed idee! We werken graag met HOLIDAY INN EXPRESS. Professionals genieten een korting van 15%. Meer info vind je in de mail die je ontving op 08 december. Voor andere suggesties, kijk even op Visit Hasselt.

BEREIKBAARHEID

De parking ‘achter CCHA’ staat aangeduid vanaf de invalswegen in Hasselt en biedt plaats aan 450 auto’s. Kom je met de trein? Geen probleem, wandel naar de Kunstlaan (ong. 15’) of neem de bus ‘boulevardpendel’ en stap af aan de halte Kunstlaan.

ALLE LOCATIES

ANDERE VRAGEN?

Mail naar krokusfestival@ccha.be