DISCLAIMER & PRIVACY 

Alle informatie betreffende de voorstellingen en activiteiten is gebaseerd op de gegevens zoals per december 2023 verstrekt door de producenten, gezelschappen en artiesten. Wijzigingen en zetfouten voorbehouden.

CCHA/Krokusfestival is begaan met je privacy, respecteert die ook en neemt de nodige voorzorgen om je gegevens te beveiligen tegen misbruik. Alle persoonsgegevens die je per mail, online formulieren, telefoon of reguliere post verstrekt worden opgenomen in de bestanden van CCHA.  Deze gegevens worden gebruikt om je bestelling te verwerken, je te verwittigen in geval van wijzigingen en je op de hoogte te houden van het programma, inclusief alle activiteiten van Krokusfestival.

In het kader van de optimalisering van de professionele contacten tussen professionele gezelschappen, impresariaten, producers en/of kunstenaars die een voorstelling presenteren op het festival en professionele programmeurs, festivaldirecteurs of eenieder die zich professioneel registreert als festivalbezoeker geven deze personen/organisaties aan de organisatoren de toestemming om hun contactgegevens (zijnde alleen naam, organisatie en mailadres) aan mekaar te laten kennen in een overzichtslijst in het kader van één festivaleditie. Als ze dat niet willen, moeten de betrokkenendaarvan de organisator op voorhand verwittigen.

Conform de wet op de privacy van 8 december 1998 en de GDPR of AVG van 25 mei 2018 onderneemt CCHA/Krokusfestival de nodige stappen inzake transparantie, juistheid en integriteit van je gegevens en het eventuele gebruik ervan. Meer info vind je hier