TOEGANKELIJKHEID

parking

Aan CCHA grenst een grote parking, genaamd 'Achter CCHA'. Hier zijn verschillende parkeerplaatsen voor mensen met een handicap. 

lift

CCHA beschikt over een personenlift waardoor ook de eerste verdieping (kleine theaterzaal, exporuimte, vergaderlokaal 4 en de parketzalen) eenvoudig te bereiken is.

theaterzalen

De concert- en theaterzaal, deuren en liften zijn aangepast voor mensen met een handicap. Het zaalpersoneel begeleidt je graag naar je plaats. In de concert- en theaterzaal zijn extra plaatsen voorzien voor rolstoelgebruikers. In de kleine theaterzaal is een nieuw platform ingericht voor rolstoelgebruikers. Begeleiders krijgen op vertoon van hun begeleiderpas een gratis ticket. Vooraf reserveren is noodzakelijk.

verstaanbaarheid voor slechthorenden

De concertzaal en de theaterzalen zijn uitgerust met een ringleiding voor slechthorenden. Personen met een hoorapparaat met een T-stand kunnen hiervan gebruik maken. Aan het onthaal zijn, mits afgifte van je identiteitskaart, ook enkele ontvangsttoestellen beschikbaar voor mensen zonder hoorapparaat of met een hoorapparaat zonder T-stand.

blindengeleidehonden

Wij verwelkomen mensen met beperkt of slecht zicht én hun blindengeleidehond. Wel graag vooraf onze kaartverkoop contacteren voor enkele praktische afspraken.

geluidsnormen

Conform de regelgeving met betrekking tot elektronisch versterkte (muziek)activiteiten beschikt CCHA in de concert- en theaterzaal en de kleine theaterzaal over een klasse 2 meettoestel dat permanent de geluidsdruk in de ruimte meet en registreert. CCHA stelt ook oordopjes ter beschikking van het publiek.

luchtverversing

Alle zalen van CCHA beschikken over een volledig gemonitorde en up-to-date luchtverversing zodat we alle door de overheid voorgeschreven normen respecteren.

alle locaties

Alle locaties zijn rolstoeltoegankelijk.

ONTDEK ALLE LOCATIES