Hakan Larsson

Loop (6+)

Regionteater Väst (SE)
Belgische première
di 13 feb
13 feb

Dansvoorstelling met beide voeten in het rijk van de verbeelding!

"Alles wat opmerkelijks ooit in de wereld is gebeurd, is in eerste instantie voortgekomen uit iemands verbeelding." - Astrid Lindgren 

Een uniek ensemble van punk-poppersonages neemt het publiek mee naar een plek waar de grenzen van de logica vervagen en de tijd vrijelijk in alle richtingen kabbelt. Dit is een wereld op zichzelf. Een wereld die de principes van onze werkelijkheid tart. Een wereld die onze tijd en ruimte uitdaagt en vervormt. Een wereld waar alles kan omdat het in onze fantasie mogelijk is. 
  
Welkom in een voorstelling die ons grenzeloze fantasie verheerlijkt en de kracht van dans viert. Maak je klaar voor een bijzondere ervaring in het rijk van kleuren en beelden! Welkom in LOOP!

over het gezelschap 

Regionteater Väst is één van de grootste jeugdtheatergezelschappen uit Zweden. Loop werd vorig jaar geselecteerd door een internationale jury voor SWEDSTAGE. Nicole Neidert werkt sinds 2012 als danskunstenaar. Haar werk is tentoongesteld op locaties als Skånes Dansteater, SPIRA Kulturhus en Malmö Konserthus. Neidert ontving de prestigieuze Birgit Cullberg Scholarship in 2021. 

credits

choreografie Nicole Neidert & spelers / spelers David Forsberg, Rebecka Hansson, Oliver Flor Jull & Olivia Hansson / kostuums Linnea Bågander / decor Nicole Neidert, Linnea Bågander & Krister Uddén / muziek Felix Björklund / licht Maja Lindström  / make-up & props Lars Carlsson / repetitor Andrzej Glosniak / repetitie director Jim de Block / © Hakan Larsson
www.regionteatervast.se