TICKETS

KAARTEN

Bestel je kaarten bij voorkeur online. Mailen kan ook via kaartverkoop@ccha.be.
De kaartverkoop kan je ook telefonisch bereiken via 011 22 99 33. 

FAMILIE-ABONNEMENT

Vanaf drie voorstellingen kan je een familie-ABO nemen. Dan geniet je nog meer van Krokusfestival. Kies minstens drie voorstellingen uit en geef aan hoeveel abonnementen je van die samenstelling wenst. Heb je al een familie-ABO en wil je voor één of meerdere voorstellingen extra kaarten bestellen? Kan, aan ABO-prijs!  

 EXTRA KAARTEN

Wens je voor een bepaalde voorstelling één of meer extra kaarten? Dat kan, duid die aan per prijscategorie in de kolommen basis, + 65 of -25. 

TOEGANKELIJKHEID

parking
Aan de achteringang zijn er parkeerplaatsen voor mensen met een handicap. 

lift
CCHA beschikt over een personenlift waardoor ook de de eerste verdieping (kleine theaterzaal, exporuimte, vergaderlokaal 4 en de parketzalen) eenvoudig te bereiken is.

theaterzalen
De concertzaal en de theaterzalen, deuren en liften zijn aangepast voor mensen met een handicap. Het zaalpersoneel begeleidt je graag naar je plaats. In de concert- en theaterzaal zijn extra plaatsen voorzien voor rolstoelgebruikers. In de kleine theaterzaal is een nieuw platform ingericht voor rolstoelgebruikers. Begeleiders krijgen op vertoon van hun begeleiderpas een gratis ticket. Vooraf reserveren is noodzakelijk.

verstaanbaarheid voor slechthorenden
De concertzaal en de theaterzalen zijn uitgerust met een ringleiding voor slechthorenden. Personen met een hoorapparaat met een T-stand kunnen hiervan gebruik maken. Aan het onthaal zijn, mits afgifte van je identiteitskaart, ook enkele ontvangsttoestellen beschikbaar voor mensen zonder hoorapparaat of met een hoorapparaat zonder T-stand.

blindengeleidehonden
Wij verwelkomen mensen met beperkt of slecht zicht én hun blindengeleidehond. Wel graag vooraf onze kaartverkoop contacteren voor enkele praktische afspraken.

jonge bezoekers
Speciaal voor de allerkleinsten heeft CCHA een aantal stoelverhogers zodat ze alles goed kunnen meemaken tijdens de voorstelling. Af te halen aan het onthaal mits afgifte van je identiteitskaart. Niet elke voorstelling is geschikt voor (jonge) kinderen. Kinderen beneden de aangeduide leeftijdsgrens worden niet toegelaten tot de voorstelling.

geluidsnormen
Conform de regelgeving met betrekking tot elektronisch versterkte (muziek)activiteiten beschikt CCHA in de concert- en theaterzaal en de kleine theaterzaal over een klasse 2 meettoestel dat permanent de geluidsdruk in de ruimte meet en registreert. CCHA stelt ook oordopjes ter beschikking van het publiek.

luchtverversing
Alle zalen van CCHA beschikken over een volledig gemonitorde en up-to-date luchtverversing zodat we alle door de overheid voorgeschreven normen respecteren.

alle locaties
Alle locaties waar het festival plaatsvindt zijn rolstoeltoegankelijk.

BEREIKBAARHEID

FESTIVALCENTRUM

cultuurcentrum Hasselt / CCHA
Kunstlaan 5
3500 Hasselt 

NAVIGEREN MET GOOGLE MAPS

veelgestelde vragen

huisregels

Hou zeker rekening met volgende aandachtspunten wanneer je het festival bezoekt. Zo blijft het Krokusfestival voor iedereen een fijne gebeurtenis!

  • Kom zeker op tijd naar de voorstelling. Vaak is het niet mogelijk om nog naar binnen te gaan eens een voorstelling is gestart.
  • Vergeet niet naar het toilet te gaan voor de voorstelling. Zo ben je zeker dat je geen stuk van de voorstelling moet missen!
  • Je jas/paraplu/rugzak laat je achter in de bewaakte vestiaire. Ons personeel draagt hier goed zorg voor.
  • Het is niet toegelaten om te eten of drinken in de theaterzalen. Dat kan altijd voor- of na de voorstelling in 't Theatercafé.
  • Zet je smartphone tijdens de voorstelling uit of in vliegtuigstand. Foto’s maken kan enkel tijdens het applaus.
  • Kijk altijd naar de leeftijdsaanduiding bij voorstellingen en respecteer die ook.