Alexandra Bergman

Do as I say / Doe wat ik zeg (12+)

Bobbi Lo Produktion (SE)
Belgische première
vr 9 feb 20:00 - 20:55
cultuurcentrum Hasselt, Hasselt
concert- & theaterzaal
9 feb
20:00 - 20:55
Geweest

Straffe, interactieve en uiterst actuele voorstelling.

Do as I say is een bijzondere interactieve voorstelling: uitvoerders en publiek staan op het podium en ontvangen instructies die ze al dan niet (willen) opvolgen.

Welke invloed heeft groepsdruk op ons? Wie heeft het voor het zeggen? En waarom doen we wat die zegt? Wat gebeurt er als we dat niet doen of als we nee zeggen? 

Do as I say is een voorstelling met een boodschap die iedereen raakt door dans en beweging te combineren met verhalen over kwetsbaarheid en pesten. Ze laat ons op een oprechte manier de wreedheid voelen van hoe ‘iets’ dat afwijkt van ‘de’ norm brute gevolgen kan hebben. 

Onder leiding van Lava Markusson en Michael Tang heeft Bobbi Lo Produktion zijn basis in Malmö. Hun werk is sterk fysiek, met actuele wortels in de samenleving van vandaag.

OVER HET GEZELSCHAP

Onder leiding van Lava Markusson en Michael Tang heeft Bobbi Lo Produktion zijn basis in Malmö. Hun werk is sterk fysiek, met actuele thema’s die wortelen in de samenleving van vandaag.  

Schoolvoorstellingen

08 feb 2024, 13.30 u
09 feb 2024, 13.30 u

credits

 choreografie Michael Tang & Lava Markusson / dansers Moa Autio, Viktor Konvalinka, Matilda Bjärum, Lava Markusson & Michael Tang / artistieke assistentie Maria Ulriksson / assistentie choreografie Jens Schyth Brøndum / muziek Jonathan Lundberg / stem Magnus Schmitz / Engelse tekst in de voorstelling / © Alexandra Bergman
bobbiloproduktion.com