Paulien Truijen

De Popoppers #2

Cie Woest & Krokusfestival
Première
za 10 feb - do 15 feb
10 feb
-
15 feb

Wie alert is ziet ze misschien dichterbij sluipen, achter een hoekje verzamelen of in de verte naderen. En dan, plots, duiken de Popoppers weer op, verrassen toeschouwers met spel en dans, en verdwijnen opnieuw.

Net als in 2022 doen de Popoppers nog altijd hun ding, ergens tussen dans en theater en muziek en …, altijd onverwacht, krachtig en verrassend. Als je ze gezien hebt, wil je meer van ze zien! Je wilt ze nog een keer tegenkomen. Anders. Elders. En dat kan!

De Popoppers zijn niet te temmen en niet te sturen. Hou je ogen en oren open tijdens Krokusfestival en wie weet heb jij een ongewone, krachtige ontmoeting met De Popoppers. Je kan er geen kaartjes voor boeken, je zult ze ontmoeten wanneer en waar het hen past. 

Deze productie werd mogelijk gemaakt door ACT&ART, ondernemen in cultuur.

OVER HET GEZELSCHAP

Woest bereikt met haar locatievoorstellingen een heel divers publiek. Niet alleen in leeftijd maar ook in achtergrond. Haar publiek kan je niet in een hokje duwen, net zomin als Woest zelf. Woest heeft dan ook de ambitie om met die locaties te werken die niet meteen gezien worden als een potentieel ‘podium’. De niet dwingende aanpak, de leesbare bewegingstaal en het verbindende effect van werken op locatie geeft Woest de mogelijkheid mensen te bereiken die anders nooit of weinig in contact komen met danstheater.

credits

concept Manon Avermaete & Paulien Truijen / uitvoerders Bucman Norah, Bergen Bent, Castermans Ellen, Gelaes Bente, Godelaine Johanna, Hendriks Leo, Hertenweg Nore, Macaluso Linn, Macaluso Martha, Marechal Jill, Meers Bente, Schuurmans Abel, Smets Emilie, Vandenboer Daphne & Willems Martha / productie ACT&ART / © Paulien Truijen
ciewoest.com